Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Twilfit

som
en
dysterslö
vind
plutade
din
kropp
ut
från
reklampelaren
som
ett
lealöst
stycke
kött
helt
utan
värdighet




Fri vers av Magnus Thorn
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-12 13:06



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
en textpelare, med mycket kraft.

tack!
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Thorn
Magnus Thorn