Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inträngd

 

 

kroppen min

inträngd i ett hörn

 

har

mist förmågan ta mig ut

orkeslös

 

flyter ut

smälter

 

en snögubbe vacker står i trädgårdhavets

sidenjordar

var natt strör stjärnfolken strålandeljus

blåsilvrande purpur

violflammande

var dag strålar snögubben

sjunker sakta

samman

smälter

undan

bort

 

akta dina steg

 

det är

 

en vacker snödroppe vid trädets fötter




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-22 02:18



Bookmark and Share


  Anna*
Hoppet växer till invid trädets fötter ... snyggt och skört
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser