Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

umbra

 

 

i fönster hänga droppstenar

är det

kalkstensgrottor

 

är det

gruvande

hål

 

för ingången hänga sirligtrådar

rötter rödbruna umbra

 

umbra

umbra

um

bra

 

mörkerhåla

 

hud leder steg

porer

utsöndrar

ljus

vitvingar

 

skimrandeeld glödande

vakna

 

hon sitter där med vitlinneduk

i händer

rosenbåge

sömbåge

sömnbåge

 

broderiring

broder i ring

 

med fingerborg ömt följer hon

stygnen

 

kom sätt dig här

 

i tyströda bär sitta vi i ide

droppar

droppar

stenar

 

solton stiger in i månton

 

 

vad sömmar du

tystnaden

 

jag ser den ej

lyssna med dina fingrar

 

droppstenar

klingar

höga

i mina fönster

 

jag svävar i balsalens kristalljus

hennes pärlandeskratt

mjuksköna

fingrar

strömmar

runt

 

pannas

öppna

 

strålande

 

umbra

umbra

um

bra

 

är det gruvande hålet

mörkerhåla

 

jag hoppar

hennes

pärlande

ljuder

nu

 

hisnande

 

jag nynnar

umbra

umbra

um

bra

 

sugs in i hav

 

nio strålande strömmar pärlande

så vackra är deras ansikten




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-22 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser