Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaktel

 

 

vaktel flyger upp

ur gräshav

 

 

vad vaktar

du

 

vad vaktar jag

 

 

fröägg

 

 

för

vem

för vad

 

 

vaktel

flyger

upp

 

 

ur gräshav




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-23 13:35



Bookmark and Share


  Anna*
Jag kan se det framför mig =0)
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser