Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi har fastnat i bön




jag bryr mig inte om
att känna mig älskad

det är inte det jag behöver
det är inte det som kan väcka mig

det är Johan på Snibben




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-23 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP