Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pratade idag med en gammal vän om döden...om att så många som vi känner dör...och desto fler kommer att göra så ju äldre vi får bli...att vi ska skåla för livet medan vi kan...




Bland vänner- haiku

 

Den gamla damen

omgiven av vännerna

på kyrkogården

 

 

/Annika Strömberg jan 2011




Bunden vers (Haiku) av •AW•
Läst 420 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-01-23 19:31



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Som det ser ut....ja...fast vi skyggar...
Fin haiku tycker jag!
2011-01-23

  Eva Langrath VIP
Sann verklighet konkret uttryckt i få målande rader.
2011-01-23

    ej medlem längre
Mycket talande i all sin enkelhet!
2011-01-23

    eva m h
Ja det är nog många gamla som har de flesta av sina vänner där
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•