Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst hämd

\"du, ditt.. ditt avskum,
jag tänker inte tolerera det här nåt mer,
fattar du inte att jag hatar dej när du säger sådär,
säger du det en gång till klipper jag till dej!!\"

tänker jag medan jag kör ner händerna i fickorna.




Övriga genrer av Tove_L
Läst 541 gånger
Publicerad 2005-12-09 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove_L
Tove_L