Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanken i orden

ett ord.
då mitt hjärta brast.
ett ord.
då mitt hjärta försvann
ett ord.
då det kom tillbaka som sten
ett ord.
då mitt hjärta av sten brann upp och blev till lava.
ett ord.
då mitt hjärta svalnade, men brann i en evig eld. evig kärlek.
ett ord.
då du kom.

Dessa ord, en ström av tankar.
men varje tanke kommer inte i ord.
vissa ord kommer inte i en tanke
skapar en tanke.

allas hjärtan är fulla med tankar.
Men allas tankar är inte alltid fyllda med hjärtan.

Man säger att en bild säger mer än tusen ord.
Men hur måga tankar säger ett ord?

ett ord sårar
men hur många tankar




Fri vers av Tove_L
Läst 491 gånger
Publicerad 2007-01-11 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove_L
Tove_L