Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle egentligen blivit en novell.. men datorn krashade :P


Dödläge

Dödläge.

Är det inte det de kallar det.
Alla mot alla.
Ett hot i ryggen.
Ett i handen.
ingen gör något.
Det skulle orsaka allas död.

Dödläge.

Det är det det kallas.
när ingen vet hur det ska sluta.
Ingen vågar göra något.
alla vet att de då är döda.
Men människan är inte skapt
för att stå stilla.

Dödläge.

Det är vad det kallas
När alla står still
även fast mjölksyan kryper upp för benen
fast de känner att de börjar svimma.
Fast de dör inombords

Dödläge.

5 timmar.
De klarar inte länge till.
en rör sig.
ett skott i ryggen.
alla skjuter.

Dödläge.

Det kallas det inte längre
När ingen siktar på någon
alla ligger i en hög.
i dödens omfamning.




Fri vers av Tove_L
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-02-27 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove_L
Tove_L