Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad?

Man vet bara allt om sig själv

när man har dött




Övriga genrer av Tove_L
Läst 510 gånger
Publicerad 2007-03-05 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove_L
Tove_L