Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten... Är det inte jag som har skrivit. En speciell person har skrivi den, och jag publicerar den endast därför. R.I.P Rosie.


Månen? Vad skulle du göra om himlen lämnade dej?

Ja, vad skulle månen göra om himlen gjorde så?
Kanske leta efter himlen och se vart den tagit vägen, eller kanske leta efter någon som bryr sej om hur månen känner sig.
Månen säger: Snälla himlen, lämna mej inte. Vart ska jag ta vägen utan dej?
Jag kan inte bara försvinna min kos.
Mitt liv är att lysa upp hela himlen med dej.
Himlen tänker noga efter.
Himlen sa: Jag kan inte stanna kvar hos dej! Hitta en annan plats att dingla på.
Jag kommer tillbaka en vacker dag ska du se.
Första solstrålen du ser en dag, då är jag tillbaka hos dej.
Himlen lämnade månen ensam i mörkret.
Efter flera långa år sågs inte himlen till.
Månen tänkte: Himlen ljög. Himlen kommer aldrig mer tillbaka.




Fri vers av Tove_L
Läst 551 gånger
Publicerad 2008-04-12 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove_L
Tove_L