Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon, andas - blåser i mitt öra

lutar sig tätt intill
flämtar lätt med möda

lägger sin hand i min
tvekar
söker stöd

får andnöd
färgas röd
blir blå

gaskar upp sig
skriker ifrån:
Jag kan!
Jag vill!
Jag törs!

livet är en strid, och pitten är ta me fan ingen leksak!

salta tårar mot min kind
inte sin
utan min

längtans låga
brinner hett
allt annat står sig slätt

se mig,
bekräfta mig,
ge mig
ett liv

ett liv där jag får vara jag
ett liv utan strid
ett liv i glädjerus

imploderar
kroppen skriker
hon kan!
hon vill!
hon törs!




Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-23 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t