Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så stilla så tyst!

Natten är klar
och månen lyser gult

Löven på träden darrar
i en sval sommar bris

Tiden står stilla
allt så tyst

Drömmar så vackra
hur länge ska de vara?

Tala till mig….








Fri vers av Lars Hedlin
Läst 375 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-24 09:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och mycket berörande
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin