Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilk(s)en sanning - i sanning vilse?

Om jag målar en hund som skriver religiösa dogmer på väggen, blir Lars Vilks kränkt då?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tror inte det, men om hundarna förstår mitt konstnärliga (över)grepp blir nog de väldigt ledsna.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Pitbullpudelns kärna
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 12:18



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
@Kaffe Karl:

Man bör inte underskatta hundars intelligens.
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna