Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inatt grät jag

Inatt tänkte jag på dina tunga andetag och ditt hjärta som alltid slog så hårt - inte fort - men hårt mot min rygg. Dina långa armar runt mig och din varma andedräkt i nacken.
Mjuka kyssar, en kärleksfull famn.

Jag tänkte på din hand mot min mage som ibland spelar piano längs mina revben och hur jag när jag fryser alltid kan krypa närmare dig och känna din lena hud mot min.





Det är snart en månad sen jag fått dra mina händer genom ditt tjocka hår eller dela kudde med dig i en säng som egentligen är alldeles för stor.

Jag saknar dig.




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-24 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra