Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bollen

 

 

 

vit boll

seglar mjuk i natten

skimrande

 

är du boll

vad är du

 

handkronor rör vid mitt inre

 

händer är jag

strör ut mina fingrar vida

handkrona i ditt bröst

är jag

 

vit boll

seglar mjuk

skimrande

 

viker ut blad

 

i krona dansar ljus

 

de dansande är vackra

 

i gryning

slutes blad

 

vit boll

sover

dag




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-24 23:05



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så meditativt och lugnt. vackert!
2011-01-25

  Ninananonia VIP
Fin! :)
2011-01-24

  Tomasz Halkiewicz
Fin, tycker om den, tack :-)
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser