Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mjukpenslar

 

 

han

hon

 

är en världsvandrare

vandrar genom

med mjuka penslar

 

borstar de utan att skrämma

ut

 

gränser

barriärer

 

 

pudrar

helandestoff

stjärnstoff

 

med mjuka ögonvingars

doft

 

väcker de

 

sömn

 

ljusvärme förenad

skimrar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 226 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-25 12:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Skönhet i de orden :)
2011-01-25

  Janne
Du målar
bra med dina ord
här,inlevelserikt


"väcker de sömn"
2011-01-25

    ej medlem längre
Mycket bra och välformulerad.
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser