Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stenbock

 

 

kedjor ligga sömndruckna

vågande rörelse

somliga rundamjuka

somliga spetsiga

 

i detta nu synes vitstigar

i detta nu synes hennes händer svepa dimma

 

stenbock

med lätta steg klättrar du

balanserar

 

är i dalen där alprosen växa

du är djupt ned i dalen in

du vet dalens spirande grönska

 

med lätta steg klättrar du till spets från spets

till reva från reva

till hänge från hänge

dina steg är i

du ser för

genom

är

 

stenbock

med lätta steg klättrar du

balansering

vitsteg

 

når klippans topp

spets

 

i detta nu lyfter hennes händer dimma

jag lägger mitt hjärta

till ditt

mjuka

helandeljus

 

kedjor

andas

solstigan




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-25 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser