Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ansiktslöse

 

 

du ansiktslöse älskade

jag vände mitt ansikte in i skådande

 

till skådande för

 

molnen seglade

seglade

 

 

sjönk allt närmre ja jag vet

 

 

molnen

 är alltid

närmre

 

molnen seglar

är

upplevde en mjukfamn

molnen skylde mig

för att

 

ett

av molnen

steg närmre

 

molnet

du ansiktslöse älskade

 

våra läppar

snuddade vid varandra

 

molnet bad mig stanna

vår vandring är ännu

outforskad evig




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 195 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-25 18:05



Bookmark and Share


    lärjunge
...ur skönhetens själva själs hjärta!
2011-01-26

  Ninananonia VIP
:) Så vacker! :)
2011-01-25

    ej medlem längre
Åh vad härligt romantisk.
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser