Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Boken "Den sanna historien om Bilderberg-gruppen" lär ha givits ut på svenska i oktober i fjol och kostar runt 180 kr. Den litauiske journalisten Daniel Estulin har forskat/snokat i det hemliga skapandet av "den nya världsordningen" och skrivit boken.


Bilderberg-gruppen


FRI ÖVERSÄTTNING AV VAD BILDERBERG-GRUPPENS
MÅL...ENLIGT DANIEL ESTULIN:


-en International identifierar en uppsättning
universella värden

-en ny världsordning utan medelklass, blott
styrande och styrda och naturligtvis
ingen demokrati

-noll-tillväxt utan rikedom och utveckling, bara
mer pengamakt för de styrande

-skapade kriser och oupphörliga krig

-absolut makt över undervisningen ( dit idag
förskolan hör..min anm. ) för att programmera
ett "public mind" och träna upp människorna
i utvalda roller

-centralstyrning över utländska och inhemska
riktlinjer ( "policies")..."en storlek passar alla"
där F.N. är en värld "de facto" i vilken världs-
medborgaren betalar skatt

-utvidga NAFTA ( nordamerikanska frihandels-
avtalet ) och WTO ( världshandelsorganisationen )

-NATO den enda militären

-en lag för alla

-en global välfärdsstat där lydiga slavar blir
belönade och icke-konformister utrotas




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Gunnar Hilén VIP
Läst 339 gånger
Publicerad 2011-01-26 11:15



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Brrr - ruskigt. Taget ur egen knopp eller fakta?
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP