Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förglömmer är ett vackert ord

 

 

 

varför glömmer

 

förglömmer är ett vackert ord

den vuxne så lätt barnet

 

att den vuxne är barnet

barnet i sig

 

tala till ditt barn i mötet med barn

så vattnar du ej barnet för mycket

 

så vet du fröviljans spirandekraft




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-26 11:44



Bookmark and Share


  evana
Oj vilken fin text! Ej att förglömma:)
2011-01-27

    ej medlem längre
Visst är det så. önskar dig allt det ljuvliga ur skapelsen.
2011-01-26

    ej medlem längre
så sant det står skrivet


må ljuset bistå dig, och en själslig blomstring !
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser