Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domaren

 

En domare det finns
som alla misstag minns
som har sitt hjärta stängt
när domen faller strängt

 

En domare så kall
som hoppet får på fall
och gör din tro så svag
- den domaren är jag

 

 

 

 

 

 





Bunden vers (Rim) av •AW•
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-26 16:18



Bookmark and Share


  Anna Maris
väldigt sant för många människor. vackert rim, dessutom.
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•