Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flod


flod med blod



blöder varmt



se mig som nu



som nu i flod



älska mig nu nu



inte iskall



inte arg längre



kommer du ihåg



när GP var en



sån där stor jävla



tidning som tog



minst halva köksbordet



låt mig få vara GP



jag är minst



3 delar



idag är jag en specialbilaga



jag är färg



blank och lite sträv



men fylld



till bredden med



...flod med blod



blöder varmt



mot din hud



viskar varmt i ditt öra



sover under dina ögonlock



inte iskall



inte arg längre



bara hud



som papper







...


.




Fri vers av ss
Läst 154 gånger
Publicerad 2011-01-27 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ss