Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Jag skyller på Ingvar Oldsberg och Arne Hägerfors för inspirationen till denna dikt.)




Säsongsallergisk diagnos enligt Dr. Gehenna

Det är klart som fan att magen reagerar starkt 
på dessa för säsongen så stora elKräkningar




Fri vers (Spoken word/Slam) av Pitbullpudelns kärna
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-29 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna