Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort stund av frihet skulle inte vara helt fel... //SleazeBunny


Bli befriad... Relief...

Tänk om man bara kunde släppa ut precis alla känslor.
Om så bara för en stund.
Släppa alla tårar man har, tills man inte kan gråta mer.
Skrika ljudlöst utan ett enda andetag,
tills man känner att man nästan spricker.
Samtidigt skrika så högt man bara kan,
och få ut all smärta som finns inombords.
All oro.
All stress...
Bli befriad.
Accepterad.
Stark.
Att kunna andas ordentligt.
Bli oslagbar.
För att sedan bara kunna gå därifrån.
Lämna det dåliga bakom sig.
Leva som en genuint glad individ...
Slippa falla ner i alla dessa gropar...


Fastän jag inser att det är omöjligt...



...So just give me some relief,
'cause I think I could have it all,
if I only got the chance to heal.
Feelings is never easy...
But I'll tell you, sweetest friend.
'Cause I know you'll hear my words.
I know we could have it all.
Every single moment.

Every single star...


If we only took the time to heal...




Fri vers av Dragonfly
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-29 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragonfly
Dragonfly