Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven vid samma tillfälle som "splitter" och "balansgång".


Alien

Jag kommer aldrig klara det.
Jag kommer aldrig att förstå.
För vi talar inte samma språk, du och jag.
Vi är olika sorters människor.

Du är den intelligenta.
Den som vet allt, är du.

Jag däremot, är en alien.
Jag passar inte in i dina normer.
Så det är ingen idé att du försöker förklara.
Jag kommer ändå aldrig att förstå.
Vi tänker för olika, du och jag.

Men jag skulle vilja visa dig.
Ta av mig mitt skal, och visa vem jag egentligen är.
Men det skulle inte gå.
Du skulle inte förstå mig bättre.
Men vi kanske ska byta någon dag?
Att jag blir du, och du blir jag?


Och sen, kan du ju försöka igen,
när du har gått ett tag i mina skor...




Fri vers av Dragonfly
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-18 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragonfly
Dragonfly