Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splitter

Vill inte.

Kan inte.

Klarar inte.

Missförstå mig för fan inte!

Du fattar inte.
Vad jag känner, är inget du kan tyda.
Mina tankar, är inget du förstår.

Varför?

Det vet du inte, för du kan inte se.
Du måste känna för att förstå.

Orkar inte röra en muskel.
Inte säga ett ord.

Men dessa...
De bara rinner ut.
Som sand mellan mina fingrar...




Fri vers av Dragonfly
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-17 22:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om dina ord här. Applåd!
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Dragonfly
Dragonfly