Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte riktigt vad man ska skriva här... Faktiskt en LÅT som jag skrev nu.. Med tanke på att texten är på svenska så säger det ju sig självt, i princip ~


Horisontens tysta vrå

I natten ser jag stjärnorna som lyser
allt annat runt omkring mig tynar bort
För en stund sen var du här och jag kan minnas
att allting som är underbart är kort

Och regnet smattrar utanför mitt fönster
Om det ändå kunde ta mig härifrån.
Någon annanstans, där jag slipper tänka
till en plats, vid horisontens tysta vrå

Man vill aldrig riktigt veta vad som händer
om tiden, inte längre, räcker till
Om man försvinner, innan man har älskat,
då man inte hinner göra det man vill

Men den som inte vågar satsa kan ej vinna
ej förlora allt de äger, likaså.
När jag tänker på det där vill jag försvinna
till en plats, vid horisontens tysta vrå

Man får kämpa, alltid ta en dag i sänder,
för att inte bli som de som sitter fast
i det förflutna, och de onda, vad man känner
det finns de som inte vågar ta en rast

Om man försöker stänga inne sina tankar,
är det ofta något där, som tar emot
Det är därför det är skönt att bara sitta, låta tiden gå
på en plats, vid horisontens tysta vrå

Man kanske borde satsa på en känsla
att verkligen, utan hinder, släppa ut
all destruktivitet, så den försvinner då,
då man sitter, vid horisontens tysta vrå.

Och regnet smattrar utanför mitt fönster
Om det ändå kunde ta mig härifrån.
Någon annanstans, där jag slipper tänka
till en plats, vid horisontens tysta vrå

Åh, en plats, vid horisontens tysta vrå
Åh, en plats, vid horisontens tysta vrå




Fri vers av Dragonfly
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-02 03:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggt
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Dragonfly
Dragonfly