Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs om Bilderberg Hoppas demokratin segrar i Egypten


Hellre dö med ett pistolskott i mig

Och veta den riktiga sanningen

Än o gå ner på knä
Och följa regeringens Globala kommande lagar




Fri vers av Morgall
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-29 13:28



Bookmark and Share


    Ida Tisteltunga
Det är disskuterbart. Man kan resa sig om man står på knä, men inte om man är död. Men det är en förutsättning att man kan resa sig för eller senare, om det nu ska vara något bra att falla på knä.
2011-08-06

  LassO
Ja men risken är stor att det blir nån skit i Egypten med, nåt relgiöst helvete
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall