Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
maran rider mig om natten


i en dröm

klippte jag av mig håret
tvärt
vid axeln
kapade luggen rakt
strax nedanför
ögonbrynen
midjelångt hår föll,
i slowmotion ned mot den nakna oförstörda marken

i en dröm

kände jag mig
spritt språngande
naken
hårlös
förutsägbar
missförstådd

där åt Du mig med sked
direkt ur min själ
sörplade mitt innanmäte
likt en delikatess
en sluten mussla
ska avnjutas i frid

ångande
livstömd




Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-29 21:52



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Skickar en pyts ljus in i dina drömmar inatt, sov gott!
Det är jobbigt med mardrömmar...
2011-01-29

  Ninananonia VIP
Jag kan förstå din känsla .
Bra skrivet.
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t