Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuka hjärtslag!

Beslut dväljas, vem släpps fri?
tålmodighet känns

Vem beslutar vilka som släpps ut?
det här är inte min arena

Fingrar på ovissheten
solen som bländade

Älskade fullkomligt
talade med mjukhet i halsen
ända in i själen

Ett hjärtslag
tacksam för det jag älskar




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 416 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-30 17:46



Bookmark and Share


  Anna*
Hjärtevarma frågor
2011-02-03

  mare VIP
Fin dikt
2011-01-31

  anits VIP
Kärleksfullt
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin