Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öpppna mig - likt en passionsblomma

vik upp mig
foderblad för foderblad
vinkla upp mig bit för bit,
kronblad för kronblad

sära på mina pastiller försiktigt
så att näktar rinner till
kyss mina ståndare
vårda mig ömt

så blommar jag nästa vår igen




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-31 22:37



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Fint, du blommar nog i vår!
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t