Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilderna som skadade

När jag blundar kommer dom

Minnesbilderna

Minnena som skadade mig så hårt

Gav min själ stora sår

Stora sår som aldrig vill läka

Bilderna kommer som en film på bio

En skräckfilm

En fars

Nånstans där emellan

Får försöka leva ändå




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-30 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman