Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför fönstret

jag stod och såg ut över
min ungdoms gata
tyst och stilla
låg den där
med snön hängande
som frusna laviner
utmed trottoarerna
jag försökte minnas tillbaka
när jag gick där sist
med vetskapen om
att den där gatan var min
att det bara var jag
som ägde den




Fri vers av Magnus Thorn
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-31 10:29



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ibland känner jag bara sådär att jag vill
finnas till i ett hörn av världen där poem
skrivs av mästare i konsten att vara
men sedan inser jag Säffles
förtjänster då jag ser haschpuckot som
pantar ett par tomflaskor i COOp "nära dig"
När sedan stadens kommunalråd, beträder stans
enda fik för att inmundiga en semla, får jag gåshud

mästare i konsten att vara är helt klart överreklamerade
2011-01-31

  Mow Dean
Verkligt så det känns.
Bravo.

/Mow Dean
2011-01-31

    purplepea
ögonblicksskildring av en tid som var
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Thorn
Magnus Thorn