Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet


Fortplantning,
små celler i ständig rörelse
Det är någonting
som jag alltid
ska bära på,
något som vi
aldrig ska glömma
som hjärtslag,
andning
eller öde




Fri vers (Fri form) av Erik W
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-31 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W