Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i uppåtgående (1 stavelse-10)


huru h har hittat hem

hon
höjer
humlesurr
hissar himlen
håller honom hårt
händers halka höljer
hjärtans hårda hammarslag
hemligheter, hänförelse
hudhalkar harmoniska höfter

hon höjer humlesurr, hissar himlen








Fri vers av prima donna
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-06 22:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra är detta
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

prima donna