Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan i tidlösa dagar






Vad är då tiden utan dig

än blott ett tomt ögonblick


en rörelse genom de lövlösa träden


en smekning av vinden över min kalla kind




Tiden är enbart ett begrepp som existerar när din hand
rör vid min kropp


varm


en fast punkt på min hud




Som vattnets vågor mot stranden
alltid de samma


fast aldrig samma





tidlösa


med en odödlig framtid





Mellan dröm och medvetenhet fastnar tiden

i exceptionella ideér



omöjliga att greppa
men förevigade under våra ögonlock



Rörelser över livet, händelser, skeenden

en vibration genom rymden






En sista blick, en sista kyss som fastslår ett klockslag

en uppfattning om hur många hjärtslag bort

du är



4,2 miljoner är det cirka




Vi ses då!




Fri vers av TigersLori
Läst 425 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-31 21:13



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Jag älskar jämförelsen med vågorna och det där med mellan dröm och medvetenhet. Det är ett jättebra sätt att beskriva en speciell känsla på som jag väl känner till. ^^ Jag gillar även att du tar upp kontrasten att det är ogreppbart men förevigat. Snyggt! :)
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

TigersLori
TigersLori