Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket ljuvt sätt att förgås

Vilket ljuvt sätt att förgås
att få eldas upp av åtrån
som brinner i dina lemmar
att dansa genom flammorna
vars tungor slickar min hud
och leker med mitt inre



Vilket ljuvt sätt att förgås
att få drunkna i dina ögon
simma genom vågorna
med mörka pigment som flyter runt mig
har ingen önskan
om att flyta upp till ytan
då strömmarna kittlar så utsökt skönt




Vilket ljuvt sätt att förgås
att falla för dig
djupare och djupare
för varje beröring
ljuva ljuva avgrund
mellan dina smekningar
mot min rygg
den finns




Vilket ljuvt sätt att förgås
din mun gör mig så varm
blodet hettas upp
och hjärtat sprängs
i miljoner mikroskopiska partiklar
stoft på din tunga
din tunga över mina läppar




Till himmelriket jag nu är kommen..

då himmelriket är ditt, ty makten och härligheten
i evighet..


....amen.




Fri vers av TigersLori
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-24 01:31



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sensuell och väldigt bra skriven. =)
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

TigersLori
TigersLori