Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Det är bara ord

bokstäver iordning, omkastade i rad
som kan slå omkull eller hålla om
glädja, skada eller såra

grymma, stora eller små

innebörden ändras med ett "och" eller "men"
medan livet ändrar riktning

meningar för att krossa eller omfamna

rader att läsa mellan
inget eller allt förstås

Det är bara ord



men dina betyder mest




Fri vers av TigersLori
Läst 433 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-18 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TigersLori
TigersLori