Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vägen där jag tar mina sparkturer


DUBBLA BUDSKAP

jag är så trött på alla människor
som ena dagen låtsas vara vän

hälsar stannar vill prata en stund
men som vid ett annat möte

varken ser eller hör när jag hälsar
säger hej utan ser upp i luften låtsas
inte höra

undrar många gånger varför gör dom
så vill dom visa sig finare och bättre

eller är det en osäkerhet när vi möts
och ingen annan finns att luta sig emot

tidigare har jag blivit ledsen men inte
nu längre har bestämt mig för att ta
det för vad det är

vill dom inte se mig så låt bli det är bra
att veta vem som är vän eller bara nyfiken




anits 31 januari 2011






Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-31 23:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
Svårt att veta varför de gör som de gör. En tröst kanske är att de finns överallt. Och när jag tänker på det, tänk om jag gjort nått liknande. Hoppas inte! Bra fångat!
2011-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Kluvna tungor.
2011-02-01

  mariasan
jag brukar tänka att de har brått eller är i sin egen värld...det är ju så mycket stress överallt. Snyggt skriven reflektion!
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP