Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

Dagen jag fick bekräftelsen, var den
tyngsta av dagar.
Himmlen som var blå, blev mörkare än den
någonsin varit.
Hjärtat som var förblindat, av lycka och kärlek,
blev sakta tömt tills det gjorde ont,
av fattidomen.
Du vidrörde mitt hjärta och min själ och lät
mej få känna livets lycka.
Du förändrade mitt liv under en tid,
men den tiden är förbi.
När du fortsätter vidare kom då ihåg mig,
för aldrig kommer jag att glömma dig.




Övriga genrer av Kevin Pena
Läst 445 gånger
Publicerad 2005-12-11 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kevin Pena
Kevin Pena