Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Vill du älska mig?

Vill du hålla om mig?

Vill du sova med mig?

Vill du smeka min kropp?

Vill du kyssa mig?

Vill du hålla mig handen?

Eller är det bara jag som vill allt detta med dig?




Fri vers av Kevin Pena
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-05-05 19:11



Bookmark and Share


    HiFi
känslor som känns.... bra gjort
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Kevin Pena
Kevin Pena