Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär??

Ville du såra mej
Så har du lyckats..
Ville du att jag skulle gråta
Så har du gjort det bra..
Ville du att jag skulle gå på alla dina lögner
Så har du klarat det med..
Ville du att jag skulle sakna dej
Så har du lyckats riktigt bra..
Men ville du att jag sedan skulle glömma dej
Så har du misslyckats totalt




Fri vers av Kevin Pena
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-05-05 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kevin Pena
Kevin Pena