Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad (2004)

När en man älskar en kvinna. Hon är som en dröm man inte vill vakna från. Hon får mig att le. Hon kom in i mitt liv som en storm. Aldrig trodde jag på ett liv med såna känslor.
Varför händer detta??
Kan inte detta bara sluta??
Men samtidigt en längtan efter Dig.
Du är mitt allt. Det enda som får mig att vilja leva.
Din kärlek är allt jag behöver!




Övriga genrer av Kevin Pena
Läst 553 gånger
Publicerad 2005-04-08 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kevin Pena
Kevin Pena