Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig Sofia

Sötnos för mig betyder du allt
mina tårar rinner av finaste sand
dem rinner av glädje, ej av smärta
för du är den som äger mitt Hjärta.
Jag älskar dig mer än livet
Alltid Du och Jag tar jag för givet
Kan inte tänka mig ett liv utan dig.
Jag har väntat på dig i alla dessa år
Var dag jag inte är med dig fäller jag en tår
För jag saknar dig så.
Är så glad att det blev vi två
Du är så vacker, helt unik
Ingen är dig lik
Det är därför Jag Älskar Dig Sofia




Övriga genrer av Kevin Pena
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-15 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kevin Pena
Kevin Pena