Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallna stjärnor

Hon stod och kollade på när hennes liv föll i spillror,
det fanns inget hon kunde göra.
Hon bara stod där och såg sina stjärnor falla i mörkret och hon visste att även hennes änglar,
dem som hade lovat henne att stanna för alltid var borta.
Nu var det bara fallna stjärnor som fanns kvar.




Fri vers av Sara Andersson
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-01 20:02



Bookmark and Share


    Rocky
Men även om de var fallna så var de kvar.
En fallen stjärna kan lysa den också.
2011-02-01

  papperstrana
Vackert!
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Sara Andersson
Sara Andersson