Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom dörren

Bakom dörren gömmer det sig det jag fruktar mest.
Deras blickar kommer knäcka mig.
Orden som viskar i mitt öra komma tära på mig länge nu.
Hatet kommer ta över.
Det kommer inte ta lång tid innan det är jag som står bakom dörren men hat i blicken.
Ångern sitter i märgen.
Den går aldrig bort.
Känner lusten att fly.
Du kan inget annat göra än att springa,
spring från som lögner ni har skapat.
Sorgen mitt hjärta känner för de ord ni har kastat på mig.
Begravt mig med orden.
Känner ni ingen sorg för min förlorade själ.
Eller känner ni glädje till det kaos ni har skapat?
Den ilskan som jag bär på är till er.
En dag…
ja, en dag…
så kan jag,
jag ska bestå av kärlek.
Jag ska chockera alla. Då kan ni ha era lögner för er själva.
Då kommer alla bli förvånade




Fri vers av Sara Andersson
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-01 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Andersson
Sara Andersson