Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äckel

Äckel
Jag mår illa i synen av mig själv.
Skuld, skamm
Förtvivlan över allt jag aldrig hann.
Smuts på insidan,
född ur äckel och svek
Smärtan
Idioti, förlorade drömmar.
Hatet mot allt det egna,
flykten till en annan värld.
Skänk mig någon slags lugn.
Låt mig glömma, bara för en sekund.
Jag vill inte leva genom en hinna av minnen.
Se genom en hinna av hemska minnen.
Ingen kontroll, det visar ingen nåd.




Fri vers av Sara Andersson
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-29 18:01



Bookmark and Share


  cilax VIP
mycket bra skrivet. Jag skulle stryka "hemska" i näst sista raden, det är redan tillräckligt hemskt liksom.
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Sara Andersson
Sara Andersson