Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUSET I MITT HJÄRTA

i mitt hjärta finns ett rum
som väntar just på dig

min längtan är så stark
jag drömmer varje natt

att just du står utanför
min dörr och ler mot mig

jag tänder nu i kvällningen
ett ljus för bara dig och mig

ett läkande ljus med en låga
som brinner och doftar lavendel

du kanske finns därute
i den vimlande världen

när dagen ibland känns mörk
blir natten så oerhört lång

jag längtar efter ljuset i ögon
som ser på mig så som jag är

livet blir berikat när man har
någon att dela det med

att ha en vän som ärlig sann
och trogen är en stor längtan

jag vill låta nuet leva inom mig
inte se bakåt inte framåt

nu är nu och ska så vara
alla dagar som är nu





anits 1 februari 2011






Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-01 23:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Delad glädje är dubbel.
2011-02-03

    Ken Cassel
Fint beskrivet av dig, Stina

Kramar!

Ken
2011-02-03

  Anya VIP
Vackert och skört. Sparas!
2011-02-03

  ULJO
Lägtan är en del av livet. Hoppas din längtan snart bär frukt.
2011-02-03

  dead_prez
Vilken drabbande vacker poesi.

"när dagen ibland känns mörk
blir natten så oerhört lång"

Tar jag med mig i ett hemligt hål i mitt hjärta.
2011-02-03

  aol
vad vore man utan längtan
2011-02-02

  poetryGirl
Alla längtar efter en speciell vän...
2011-02-02

  Eva Helene VIP
Den vännen kanske inte är så långt borta - livet kan ju också bjuda på goda överraskningar!
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP