Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2005


Hjärtats slag

Ont i huvudet
Det bankar
Jag hör hjärtats slag, det slår snabbare
Jag sitter här ensam, utan dig
Med att veta att jag aldrig kommer få se dig mer

Jag börjar skrika av förtvivlan
Det gör ont överallt
Jag blir förstenad och känner hur mitt hjärtas slag saktar in
Jag rör mig för att känna att jag fortfarande är vid liv och börjar skrika

Vill inte dö nu, vill vara hos dig.
Vill uppleva så mycket mer
Varför är du inte här med mig
Jag behöver dig

Jag lugnar ner mig och känner hur mina tårar sakta rinner ner ifrån mina kinder
Jag ser ditt vackra ansikte
Vill vara hos dig
Hjärtats slag slår högre
Försöker röra mig, vill ta mig till dig
Stopp!!

Det blev helt tyst, vad hände?
Jag är ej ensam längre
Jag vågar inte vända mig om
Jag känner hur det flåsar mig i nacken.

Rummet är helt tyst
Ändå kan jag höra barns skratt, känna hur människor ler
och hur det som står bakom mig ska ta tag i mig
Jag vänder mig om.




Fri vers av Joanna Camacho
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-02 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joanna Camacho
Joanna Camacho